Μπανάνες Ηλιάδης εμπόριο φρούτων
 • Εταιρική Παρουσίαση

  Αντιπροσωπείες μπανανών απο το 1960

  Η εταιρεία Ηλιάδης Παντελης & ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει απο το 1993 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Μοσχάτου, πλησίον της Κεντρικής Αγοράς του Ρέντη.

  Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται απο το 1960 στην εισαγωγή,ωρίμανση και εμπόριο μπανανών. Η τεχνογνωσία της ωρίμανσης, που είναι και το πιο δυσκολο κομμάτι της δουλειάς μας, περνάει από γενιά σε γενιά μεταφέροντας όλη την πείρα που έχει συσσωρευτεί, εμπλουτισμένη με το νέο αίμα και την δίψα για μάθηση.

  chiquita

  Η ηγετική μας θέση, καθορίζεται από τη δυνατότητα ωρίμανσης μπανανών σε καθημερινή βάση της τάξης των 4.000 κιβωτίων, σε συνδυασμό με την πείρα και το σέρβις που παρέχει η εταιρεία. Αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία Σκλαβενίτης στην Αθήνα, με πλήθος εμπόρων στην επαρχία και φυσικά με πάρα πολλούς εμπόρους στην Κ.Α.Α του Ρέντη. Η συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις έχει ήδη επεκταθεί και στο εξωτερικό όπου εξάγει πράσινες και ωριμασμένες μπανάνες στην Βουλγαρία και στην Κύπρο.

  Στόχος μας είναι η εμπορία φρούτων άριστης ποιότητας .